1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 1.
Hétfő - Péntek: 10:00 - 19:00
Tel.: +36 30 5 33 66 99
E-mail: info@iszervizpont.hu

Tisztelt Ügyfeleink! Apple garanciális ügyintézés a hivatalos szervizpartnereknél lehetséges. Listájuk ITT

Aktiválási zár kikapcsolása

Mielőtt leadnád a készüléked, és amennyiben az nem ütközik technikai akadályba, azt javasoljuk, mindenképp készíts biztonsági mentést a rajta található adatokról.

Ezután feltétlenül ki kell kapcsolnod az iPhone keresése funkciót, ellenkező esetben ugyanis ha szükséges a készülék szoftverének visszaállítása, akkor azt az Aktiválási zár miatt mindaddig nem tudjuk utána aktiválni, ameddig nem kapjuk meg az Apple ID-t és a hozzá tartozó jelszót.

Mivel nem szeretnénk hozzáférést kérni az Apple ID-dhoz, ezért az alábbiakat kell megtenned.

Ha még nem adtad le a készüléked, akkor lépj be a Beállítások > [a te neved] > iCloud (vagy a Beállítások > iCloud) menüpontba, majd kapcsold ki az iPhone keresése funkciót. Ehhez meg kell adnod az Apple ID-d jelszavát, majd a szolgáltatás kikapcsol. Így már le tudod adni a készüléked. Ez nem jár adatvesztéssel.

Ha már leadtad a készüléked, és elmulatszottad kikapcsolni az iPhone keresését, akkor azt előbb távolról törölni kell az eltávolítás előtt. Ehhez lépj be az Apple ID-ddal az iCloud.com oldalon, majd válaszd az iPhone keresése opciót. Ezen belül kattints az Összes eszköz elemre, majd válaszd ki a törölni kívánt készüléket. A készülék törlése után kattints az Eltávolítás a fiókból elemre. Ez mindent töröl a készülékről.